El Mercat setmanal d’alimentació reobre el dimarts 12 de maig

Dilluns, 11 de maig de 2020 a les 16:13

Les parades d’alimentació del Mercat setmanal s’instal·len a l’av. Pi i Margall a partir de dimarts 12 de maig. L’accés i els circuits de compra estaran regits per normes de seguretat i higiene

L’Ajuntament reactiva el Mercat setmanal en benefici de la població i el sector econòmic, però amb canvis importants que cal tenir presents per tal de minimitzar el risc de contagi.

El més substancial és el canvi d’ubicació a l’avinguda Pi i Margall, entre el c. d’Homs i la pl. de l’Àngel. Les parades s’instal·laran amb cinc metres de distància mínim entre elles i es definiran els recorreguts obligatoris per a qui està comprant (que anirà pel mig de la calçada) i per a qui no (que haurà de caminar per la vorera de la seva dreta). A més, es demana a la població que porti material de protecció (mascaretes, guants i gel hidroalcohòlic), que respecti les limitacions d’aforament controlades pels agents cívics i que no toqui els aliments.

L’Ajuntament difondrà a través de xarxes socials i cartells a l’av. Pi i Margall les normes de circulació i compra de productes al Mercat setmanal.

Mercat en fase 0 de desescalada

Caldes de Montbui es manté aquesta setmana en fase 0 de desescalda i es mantenen les mateixes normes d’ús de la via pública a les quals ens hem acostumat durant la passada setmana. Al Mercat s'hi pot anar en les mateixes condicions que es pot anar a comprar al comerç local. 

En aquesta fase, és potestat del ajuntaments les condicions d'obertura dels mercats d'alimentació. En el cas del municipi, el mercat ha estat suspès a l'espera de poder garantir un context més segur i un recull rigoròs de mesures de protecció per a la ciutadania. És important seguir totes les normes de seguretat per a la compra al mercat. 

En paral·lel, l’Ajuntament també treballa en un pla convivència de terrasses de bars i restaurants amb les parades del mercat per quan la vila entri en la fase 1 de desescalada. És important seguir els canals oficials d’informació i assegurar-nos que estem actuant d’acord amb les ordres d’higiene i seguretat vigents. Us recomanem seguir les publicacions de www.caldesdemontbui.cat i a @AjCaldesMontbui (Twitter, Instagram i Facebook).

Darrera actualització: 11.05.2020 | 19:37