El Mercat de l’Olla supera els 15.000 visitants el cap de setmana i supera els nivells de públic previs a la pandèmia

Dilluns, 20 de març de 2023 a les 00:00

Èxit absolut de l’11a edició del Mercat de l’Olla. Més de 15.000 persones han passejat pels carrers del Centre Històric durant el cap de setmana i s’han exhaurit les 6.000 racions de llegums previstes

El Mercat de l’Olla es consolida com un dels esdeveniments de referència del calendari. El cap de setmana del 18 i el 19 de març més de 15.000 persones han passejat pels carrers del centre històric de Caldes de Montbui. L’assistència de visitants de l’11a edició ha superat els nivells previs a la pandèmia.

Durat aquests dos dies s’han exhaurit les 6.000 racions de llegums cuites amb aigua termal a l’olla més gran de Catalunya. En total, s’han repartit aproximadament 300 quilos de cigrons i llenties. A més, aquest any, com a novetat, els cigrons s’han servit acompanyats amb botifarra del perol i llardons.

La nova distribució del centenar de parades que han participat al mercat de l’olla ha afavorit la circulació de les persones i ha donat bons resultats. S’han repartit de manera que s’han creat tres zones de productes d’alimentació (el carrer forn, davant de les Termes Romanes i la plaça de Can Rius). Les parades de productes artesanals s’han distribuït per la resta d’espais i carrers del centre històric.

A banda de les parades, també han tingut molt èxit les activitats familiars i les proposades pels alumnes del Cicle Formatiu de Benestar i Termalisme de l’IES Manolo Hugué. En especial, les que han registrat una major afluència de públic han estat la gimcana pel Parc de Can Rius i els Tallers d’Auto Massatge.

Paral·lelament, fins el 26 de març la dotzena de restaurants de Caldes de Montbui que han participat de la iniciativa “Se’ns en va l’olla”, seguiran oferint les seves propostes gastronòmiques inspirades en la cuina termal i tradicional.

Darrera actualització: 20.03.2023 | 15:10