El Gran recapte a Caldes de Montbui ha recollit 6.000 kg d'aliments pel Rebost Solidari

Dilluns, 28 de novembre de 2022 a les 00:00

La ciutadania calderina ha col·laborat amb el Gran Recapte amb a donació de 6.000 Kg. d’aliments recollits per una seixantena de persones que han participat com a voluntàries aquest cap de setmana

Els 6.000 Kg d’aliments i productes donats per la ciutadania s’han recollit entre divendres i dissabte als supermercats Caprabo, Bon Àrea i Coaliment que han participat aquest cap de setmana al Gran Recapte en el format de donació de productes. En la recollida hi han col·laborat 60 persones com a voluntaries.

Encara es poden fer donacions econòmiques

Tot i que la recollida d’aliments ja ha acabat, les donacions econòmiques tant a supermercats com al petit comerç es mantenen encara fins el proper 6 de desembre. Així, es poden fer donacions econòmiques als següents establiments: Ametller Origen, Carniceria Riu, Condis, Dia, El Celler, les dues botigues de l’Espiuga d’Or, Natural Òptics, Joc de Paraules, Men Stil I Mercadona.

Les aportacions econòmiques van al fons del Banc d’Aliments que utilitza aquests cèntims per   comprar els aliments i productes més necessaries en cada moment satisfer les necessitats que els arriba des de les entitats solidàries. En el cas de Caldes, serveixen per nodrir el Rebost Solidari que gestionen l’Ajuntament de Caldes juntament amb Càritas Caldes i Creu Roja Caldes, Palau i Sant Feliu.

Igualment, es poden fer donacions directament al Banc d’Aliments més enllà de les dates del Gran Recapte i durant tot l’any a través de la página web del Banc d’Aliments.

Gran Recapte 2022

Aquesta és la 14a edició del Gran Recapte, impulsada pel Banc d’Aliments, i que a Caldes es fa amb la col·laboració de l’Ajuntament de Caldes de Montbui, Creu Roja Caldes, Palau i Sant Feliu, i Càritas Caldes amb el suport de les Esgèsies Evangèliques Paraula Viva i George Lawrence i del Rotary Club Caldes de Montbui Cingles del Bertí.

Darrera actualització: 28.11.2022 | 13:24