El Consell d’Infants explica en diferents vídeos com viuen el confinament

Dijous, 26 de març de 2020 a les 12:00

Consellers i conselleres del Consell d'Infants enregistren vídeos explicant com viuen aquests dies de confinament, que farna quan tornin a la normalitat i enviant missatges positius a la població

Aquest dimecres 25 de març hi havia prevista una nova trobada del Consell d’Infants. Davant la impossibilitat de fer-lo degut a la situació de confinament que estem vivint per la pandèmia de coronavirus, des de la regidoria de Participació Ciutadana es va proposar al Consell fer una activitat adequada a la situació i que consistiria en la gravació d’un vídeo en que les conselleres i els consellers expliquessin quines activitats fan que els ajudi a passar el confinament i què és el primer que faran quan acabi aquest confinament. Finalment, se’l proposa que acabin el vídeo amb un missatge positiu adreçat als infants i a la població en general de Caldes, i que contingui el hastag #quedatacasa.

Així, la regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Caldes, va fer arribar un missatge als consellers i conselleres proposant l’activitat descrita, recordant que és del tot voluntària, i explicant com havien de fer la gravació dels vídeos que després l’Ajuntament aniria difonent a través de totes les xarxes municipals; web, youtube, instagram, twitter, facebook, per tal de fer arribar els consells i desitjos del Consell d’Infants a la població calderina.

Els consellers i conselleres poden fer arribar els vídeos per correu electrònic a la regidoria. Fins el moment se n’han rebut 9, que ja s'han començat a publicar a les xarxers socials de l'ajuntament. Tots els videos s'aniran publicant periodicament.

La regidora de Participació Ciutadana Àngels Llive envia un missatge d’agraïment tant als infants que han fet arribar els vídeos com a les seves famílies que els han ajudat en l’enregistrament dels mateixos,


 

Darrera actualització: 30.03.2020 | 11:27