El Consell d’Infants acompanya els infants de Caldes

Dijous, 9 d'abril de 2020 a les 12:55

Gràcies Consell d’Infants per la vostra veu durant el confinament, explicar-nos les vostres experiències i què necessitareu fer quan això acabi

Els consellers i conselleres del Consell d'Infants han enregistrat uns vídeos que aquests dies han corregut per les xarxes explicant com viuen aquests dies de confinament, que faran quan tornin a la normalitat i enviant missatges positius a la població.

Malgrat que les trobades presencials s’hagin vist interrompudes durant aquests dies, el Consell d’Infants ha pogut fer de portaveu de la realitat i la mirada de l’infant en la seva experiència de confinament enregistrant els vídeos, una finestra per explicar-se i explicar-nos què necessitaran quan això acabi.

Fer els deures, tocar algun instrument de música, fer jocs amb la família, fer casetes d’ocell, llegir, parlar amb els amics per videoconferència, treballs manuals, cuinar, reptes de l’escola, ballar, cantar, disfressar-me, ajudar a les tasques de la casa, mirar la tele, jugar una mica a la màquina, mirar pelis, fer gimnàstica, fer exercicis d’Hoquei, dibuixar, pintar, fer roba pels ninos i dibuixar són les principals tasques que estan realitzant durant aquests dies.

Quan això acabi tots han coincidit en la necessitat que tindran de trobar-se amb els amics, estar-hi molta estona amb ells i preguntar-los com estan i com els hi ha anat. També trobar-se amb la família, tiets, cosins, i avis.

Sortir a caminar i prendre l’aire, fer molts petons i moltes abraçades, tornar a l’escola i fer les extraescolars, anar a menjar una pizza al restaurant que més m’agrada, tornar a jugar Hoquei, córrer el passeig del Remei amunt i avall i tornar a jugar a Futbol Sala.

Escoltem-los, ens estan dient què necessitaran.

I ens recorden que tot anirà bé, que tinguem molta força i ànims, i que perquè acabi ràpid i bé ens hem de quedar a casa i rentar-nos bé les mans.

Podeu veure el vídeo sencer amb totes les gravacions en aquest ENLLAÇ

 

Darrera actualització: 09.04.2020 | 13:00