El concert de Suu posa el punt i final a la primera edició de la programació cultural del juliol “Bombolles d’estiu”

Dilluns, 26 de juliol de 2021 a les 13:00

El concert de Suu tanca la primera edició del “Bombolles d’estiu”. L’actuació, que va reunir més de 200 persones al Parc de Can Rius, va tenir un format acústic i va servir presentar alguns nous temes al costant dels principals èxits de la cantautora

La cantant Suu ha estat l’encarregada de tancar la primera edició del “Bombolles d’estiu”, la programació cultural del juliol a Caldes de Montbui. El concert d’aquesta jove cantautora va reunir més de 200 persones al parc de Can Rius. Durant l’actuació, Suu va interpretar els principals èxits de la seva discografia i va aprofitar per presentar alguns dels nous temes que encara no s’han publicat en cap disc. El concert, en un format acústic, es va desenvolupar complint totes les mesures vigents pel que fa al control de la pandèmia.

Durant el mes de juliol, s’ha dut a terme la programació “Bombolles d’estiu” amb l’objectiu de reactivar l’activitat cultural del municipi després de la pandèmia de la Covid-19. La plaça Onze de Setembre i el parc de Can Rius han estat els escenaris de les diverses activitats que s’han programat. Els concerts de Blaumut i Suu han estat els plats forts d’una programació que també ha tingut cinema a la fresca, teatre, circ i activitats familiars durant tot el juliol.

Darrera actualització: 26.07.2021 | 12:44