El comerç calderí i la ciutadania diuen: “Estem al teu costat”

Divendres, 29 de maig de 2020 a les 10:30

“Shop in Caldes, Compra a Caldes” la marca que representa al comerç de Caldes de Montbui, fa front a la crisi sanitària i econòmica posant en valor la proximitat, la qualitat i el sentiment de pertinença a una comunitat que es fa costat

 

Aquest divendres 29 de maig la marca Shop in Caldes – Compra a Caldes envia un missatge a la ciutadania calderina en el que agraeix  poder seguir comptant amb ella per seguir endavant i, alhora, es posiciona com un sector que té cura de la seva gent, la gent de Caldes de Montbui.

Ho fa amb un vídeo que publiquen les noves xarxes de la marca comercial a Twitter (ShopinCaldes)  i Instagram (shopin_caldes)  i que trasllada l’esperit de comunitat. “Estem al teu  costat” és el missatge essencial que ciutadania i comerç comparteixen amb l’objectiu  que el comerç de proximitat i la ciutadania avancin cap a la superació d’aquesta crisi sanitària i econòmica.

Us convidem a seguir @shopincaldes i @shopin_caldes i a utilitzar #shopincaldes, per un comerç calderí viu, segur, de qualitat, de proximitat, tradicional, professional, innovador, expert i al vostre costat.

Accions liderades per la Taula de Comerç

Aquest a iniciativa s’ha cuinat en el si de la Taula de Comerç (creada al gener del 2019), que durant l’estat d’alarma i confinament s’ha seguit reunint de manera periòdica amb la participació de comerciants locals, Pimec, la regidoria de Comerç i l’alcalde.

La potenciació de la marca i la defensa dels valors que es reconeix al comerç de proximitat és una de les principals ocupacions de la Taula en el marc de la crisi provocada per la Covid-19.

Al vídeo promocional hi ha participat tots aquells comerciants  que es van oferir voluntaris a la Taula de comerç:

COMERÇIANTS

Ester Ventura (Espiga d’Or)

Pilar Gutiérrez (Valenri)

Elisenda Pujadas (Cicle Vital)

Roser Rosas (Òptica Roser)

Marc Miras:  (Celler degustació – Vallesana)

Gemma Grau (Mara Mineral)

Pep Puig (Públic)

Gemma Lloveras (Kamina)             

 

JOVES CALDERINS

Ariadna Osorio (Bastonera)

Mertixell Tomàs (Castellera i Cap Agrupament Escolta el Pasqualet)

 

ARTISTES CALDERINS

Esther Tenedor (artista)

Luis Robisco (músic)

 

AMBAIXADORES DE L’ESPORT CALDERI

Vanessa Olmos

Elna Francès

 

Suport institucional al comerç local

En paral·lel a la publicació del vídeo, l’Ajuntament ha aprovat al Ple del 28 de maig la creació d’una partida de 100.000€ que es destinaran a Subvencions extraordinàries COVID-19, per al Comerç local, una ajuda directe pels establiments, comerços, bars i restaurants.

També s’han creat altres partides per subvencions a les que es pot acollir el comerç, com ara la que es destina a activitats econòmiques i que vol compensar la taxa de recollida de deixalles i la que vol compensar la taxa per terrasses a la via pública.

Darrera actualització: 29.05.2020 | 14:29