El Col•legi d’arquitectes s’interessa pel fet termal calderí

Dilluns, 12 de març de 2018 a les 13:12

L’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya va visitar el municipi de Caldes el passat dissabte 10 de març

La vila de Caldes va rebre, el passat 10 de març, la visita d’alguns membres de l’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

Aquesta activitat complementa el XLIè Curset “Camins d’aigua: restauració i ús del patrimoni hidràulic” organitzat per aquesta agrupació. Durant la jornada de dissabte es van visitar diversos projectes realitzats de restauració d’elements urbans vinculats amb l’aigua i el seu aprofitament, com són els safareigs, el pont medieval, el molí de l’Esclop i els sistema de reg de les hores, a més a l’obra en curs de reforma de la Plaça de la Font del Lleó.

La visita va començar amb una recepció a l’Ajuntament per part del regidor d’Urbanisme, Vicenç Personat, i el regidor d’Espais Públics i Sostenibilitat, Jaume Mauri i va acabar en una visita al Monestir de Sant Miquel del Fai, també amb un clar origen vinculat a l’aigua.

Darrera actualització: 12.03.2018 | 13:14