El Centre Obert Buimont estrena noves instal·lacions

Dimarts, 7 de febrer de 2023 a les 00:00

Els usuaris del Centre Obert Buimont han inaugurat les noves instal·lacions, ubicades a la primera planta de les Cases dels Mestres, que donen servei a una trentena d’infants i joves

El Centre Obert Buimont ja funciona plenament a les noves instal·lacions de les Cases dels Mestres. Els nous espais, ubicats a la primera planta d’aquest equipament, s’han inaugurat aquest divendres amb una festa en què hi ha participat els infants i les seves famílies.

Les noves instal·lacions suposen un salt qualitat respecte l’espai del que disposaven anteriorment en una de les antigues cases dels mestres. Ara, amb la reforma, Centre Obert disposa d’un equipament molt més acollidor i preparat per a dur a termes les activitats.

El Centre Obert Buimont és un servei municipal d’intervenció socioeducativa que té com a funció principal atendre infants i adolescents del municipi, prioritzant l’atenció d’aquells que estan en situacions de risc social i de les seves famílies. Actualment atén uns 30 infants i adolescents del municipi d’entre 6 i 16 anys. A través del treball individualitzat, en grup, en xarxa i amb la comunitat, s’ofereix un espai d'estudi amb reforç escolar i foment de la lectura, es treballen els hàbits dels infants i de les famílies, i es duen a terme xerrades i tallers.

El Centre Obert va començar a funcionar a la dècada dels 80 com un centre d’informació jove. El curs 1992-93, i per tal de donar resposta a les necessitats ciutadanes, es va acabar convertint en el servei actual. 

Darrera actualització: 07.02.2023 | 14:54

Imatges