El cartell de l’Escola d’Estiu del 1982 és el document del juny

Dimecres, 1 de juny de 2022 a les 00:00

El document històric que recupera l’arxiu aquest mes de juny és el cartell de l’any 1982 amb el qual s’anunciava a la ciutadania la celebració de l’Escola d’Estiu

El cartell que anunciava a la ciutadania la celebració de l’Escola d’Estiu de l’any 1982 és el document que recupera aquest mes de juny l’arxiu municipal. L’Ajuntament organitzava una Escola d’Estiu pels nens i nenes d’entre 2 i 14 anys amb la col·laboració d’un equip de mestres i professionals del sector educatiu de Caldes. Per tant, hi podien participar alumnes des dels antics pàrvuls fins els d’EGB.

L’Escola d’Estiu es finançava mitjançant l’aportació municipal i el pagament de la matrícula per part de les famílies. El 1982, el preu d’aquesta activitat era de 500 pessetes i, tal com s’anunciava al cartell, també s’oferien beques.

L’edició de 1982 era la sisena Escola d’Estiu que s’organitzava. Aquell any va comptar amb 36 alumnes de pàrvuls, 13 de primer d’EGB, 6 de segon, 7 de tercer, 9 de quart, 4 de cinquè i 6 de sisè.

L’Escola d’Estiu es duia a terme durant tot el mes de juliol i el programa d’activitats era molt divers. Els participants anaven d’excursió, preparaven obres de teatre, feien sortides per conèixer els barris, activitats de plàstica i manualitats, veien pel·lícules o espectacles de titelles. Moltes d’aquestes activitats també es feien amb col·laboracions amb entitats privades.

Darrera actualització: 01.06.2022 | 12:01