El camp municipal de futbol de les Cremades ja disposa de la nova gespa artificial

Dimarts, 5 de juliol de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament ha invertit 280.000 € en la renovació de la gespa artificial i en altres obres de millora de l’equipament municipal. Els treballs s’han dut a terme en aproximadament un mes

El camp de futbol municipal de les Cremades estrena gespa. Els treballs per substituir i instal·lar la nova gespa artificial s’han dut a terme en unes 4 setmanes. Aquesta instal·lació esportiva disposa ara d’una gespa artificial de nova generació d’uns 45 mm d’alçada de fil combinat de polietilè. 

L’Ajuntament ha invertit 280.693,48 euros (IVA inclòs) en la renovació de la gespa i en obres de millora d’altres elements de l’entorn del camp de futbol. En concret, s’han elevat els canons de reg, s’ha renovat part de l’equipament esportiu i les porteries de futbol i, finalment, s’ha construït un nou sistema per canalitzar l’aigua i retenir els microplàstics.

L’alcalde, Isidre Pineda, i la regidora d’Esports, Núria Carné, han visitat aquest dilluns la instal·lació acompanyats de representants del Club de Futbol Caldes, l’Associació Futbol Sala de Caldes i del Rugby Touch, entitats esportives que utilitzen habitualment el camp de futbol municipal de les Cremades.

L'alcalde Isidre Pineda ha visitat la nova gespa artificial instal·lada al camp municipal de futbol de Les Cremades.

La regidora d'Esports, Núria Carné, visita la nova gespa artificial instal·lada al camp municipal de futbol de Les Cremades.

El president del Club de Futbol Caldes, Xavier Ortega, valora la nova gespa artificial instal·lada al camp municipal de futbol de Les Cremades.

Marc Congost, responsable de la secció esportiva del Centre, Ateneu Democràtic i Progressista i representant del Rugby Touch Caldes, valora la nova gespa artificial instal·lada al camp de futbol municipal de Les Cremades.

El vicepresident de l'Associació Futbol Sala Caldes, Vicenç Manzanilla, valora la nova gespa artificial instal·lada al camp municipal de futbol de Les Cremades.

Darrera actualització: 05.07.2022 | 10:15