El 5 de novembre el bus urbà modifica i reforça el servei

Dijous, 25 d'octubre de 2018 a les 13:55

El 5 de novembre es posen en marxa les noves adequacions del bus urbà per millorar la resposta a les necessitats dels alumnes dels instituts i les connexions amb el bus interurbà

Amb la finalitat d’aconseguir una major enllaç de l’eix nord-sud del municipi, des de l’Ajuntament s’ha treballat perquè el poble de Caldes gaudeixi de millores en les connexions del bus urbà, des de Can Valls/Torre Negrell (al sud) fins a La Font dels Enamorats/Saulons (al nord), amb l’objectiu prioritari de reduir la mobilitat privada, tot mantenint i ajustant mínimament els recorreguts actuals.

Aquestes noves modificacions, que es posaran en marxa el proper 5 de novembre, donen resposta a les necessitats dels alumnes dels instituts públics de Caldes (nens i nenes d’11/12 anys fins a 16 anys) que viuen als barris on no disposen de cap altre transport públic regular que no sigui aquest. Per aquesta fi, s’han establert uns horaris més ajustats a les entrades i sortides del instituts, posant a disposició 5 nous punts de parada properes als centres.

La nova distribució horària també permetrà una millora en la connexió amb Barcelona, amb correspondències amb la línia exprés en hores punta (arribar abans de les 9 h i tornar amb les expedicions de 17:30 h a 19 h des de Barcelona).

Per altra banda, el servei de bus urbà a la urbanització Els Lledoners-Can Maspons, en horari de 7:55 h i 10:25 h, deixa de ser operatiu donada la baixa demanda del servei i degut a que ja disposa d’un transport regular com és el bus interurbà entre Caldes i Granollers.


 


 

 

Darrera actualització: 25.10.2018 | 15:11