“Dones calderines amb empenta” clouen els actes del 8 de març de Caldes de Montbui

Dimarts, 10 de març de 2020 a les 00:00

Dimecres 11 de març, a les 17 h, a l’Espai Can Rius, un acte amb noms de dones calderines clourà les accions que s’han promogut a Caldes de Montbui per reivindicar la igualtat de gènere i empoderar el moviment feminista

L’ex alcaldessa Montserrat Domènech, l’empresària Angelina Boluda, la directora de la revista Tot Caldes Maria Mercè Banyuls i la secretària municipal Remei Sala protagonitzen la taula rodona que se celebra dimecres a la tarda a la Sala de Les Cuines de Can Rius.

Aquest és el darrer acte del programa del Dia de les dones de Caldes de Montbui i està organitzat conjuntament per l’Associació Cultural de la Dona i la nova regidoria d’Igualtat, Feminisme i Polítiques LGBTI+ de l’Ajuntament, al capdavant de la qual es troba Ángeles Llive.

La taula rodona vol ser un espai on dones amb una trajectòria professional reconeguda al municipi expliquen la seva experiència i comparteixen coneixements i descobertes personals que poden contribuir a la lluita per la igualtat de  gènere. Elles, com moltes altres, són dones que han posat el seu gra de sorra en aquesta lluita.

L’acte estarà dinamitzat per la professora de la Universitat Popular de Caldes de Montbui, Mercè Borràs, qui també farà una “Pinzellada sobre la història de les dones” basada en la seva assignatura.

L’alcalde Isidre Pineda farà la darrera intervenció d’aquesta trobada que té previst acabar amb una actuació de les corals El Calderí i Groga.

Darrera actualització: 10.03.2020 | 21:34