Dol per la mort de Montserrat Romano Bosch, regidora i portaveu pel Partit Popular de l’Ajuntament calderí

Dimarts, 1 de novembre de 2022 a les 10:25

Dilluns 31 d’octubre ha mort Montserrat Romano Bosch, portaveu del Partit Popular de l’Ajuntament de Caldes de Montbui des de l’any 2007. El consistori en ple se suma al dol per la seva pèrdua

L’alcalde, Isidre Pineda, decretarà tres dies de dol, de dimecres 2 a divendres 3 de novembre, durant els quals se suspendran les celebracions oficials i les banderes onejaran a mig pal. Durant aquest tres dies, l’Ajuntament habilitarà un llibre de condol, instal·lat a la Sala de Plens de l’edifici consistorial, a disposició de la ciutadania.  

Al dol institucional, se suma el dolor per la pèrdua de Montserrat Romano Bosch, qui ha estat membre del consistori des de l’any 2007 i qui ha representat els valors democràtics de l’Ajuntament calderí durant 15 anys. Alcalde i càrrecs electes traslladen el condol i la solidaritat de l’Ajuntament i de la població a la família i l’entorn més proper de la regidora.

Montserrat Romano Bosch va néixer el 4 de març del 1971 a Sant Feliu de Codines. Es va presentar a les eleccions municipals de l’any 1989 amb el Partit Popular de Sant Feliu de Codines com a independent. L’any 2003, i coincidint amb el seu trasllat a Caldes de Montbui, es va afiliar al Partit Popular de Catalunya i en les eleccions municipals del 2007 va encapçalar com a alcaldable les llistes del PP a la vila termal, sent elegida per primera vegada. Des de llavors ha mantingut el càrrec de regidora de l’oposició i portaveu del grup municipal del Partit Popular a l’Ajuntament de Caldes de Montbui.

Darrera actualització: 01.11.2022 | 10:29

Imatges