Dissabte s’inaugura l’ampliació de les Cases dels Mestres

Dimarts, 11 d'octubre de 2022 a les 14:00

El dissabte 15 d’octubre a les 12 h s’inaugura oficialment l’ampliació de l’equipament sociocultural les Cases Dels Mestres. Durant l’acte es descobrirà la placa del nou Espai Pilar Aznar i López

L’ampliació de les Cases dels Mestres ja és una realitat. Amb les obres, aquest equipament sociocultural de Caldes de Montbui incorpora més de 600 m2 que es destinaran a la millora i ampliació dels diferents serveis que s’hi ofereixen.

El proper dissabte 15 d’octubre a les 12 h, es durà a terme la inauguració oficial del nou espai i la visita de les noves instal·lacions. El mateix matí, a partir de les 11 h, a la plaça de Catalunya, l’Associació de Gent Gran i el Grup de Música i Ritme presentaran l’actuació titulada “La joventut de la gent gran”.

Durant l’acte, es farà l’entrega simbòlica de claus del Casal de la Gent Gran i es descobrirà la placa d’homenatge a Pilar Aznar i López, que va ser regidora de Gent Gran de l’Ajuntament entre el 2011 i el 2019, i que va morir el maig de 2022. De fet, a partir d’ara, les Cases dels Mestres disposarà d’una nova sala de gairebé 400 m2 batejat amb el nom d’Espai Pilar Aznar i López.

Coincidint amb la inauguració, també es podrà visitar una exposició que fa un repàs dels diferents serveis i activitats que es duen a terme a les Cases dels Mestres.

Les obres van començar el juny de 2021 i s’han desenvolupat durant aproximadament 18 mesos. L’objectiu de l’ampliació és disposar d’un nou espai destinat al Casal de la Gent Gran i poder reubicar l’Espai d’Entitats i el Centre Obert Buimont. De la mateixa manera, la posada en servei de l’ampliació també permetrà incrementar la superfície destinada a l’Escola d’Adults Municipal el Roure Gros, el Centre de Formació Ocupacional, el Programa Municipal Gent Gran Activa i les classes de l’Oficina de Català de Caldes.

L’obra, amb un import de licitació de 1.299.898,99 €, ha comptat amb dues subvencions, 800.000€ del Programa General d’inversions de la Diputació de Barcelona 2019-2023 i 250.000€ del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) de la Generalitat de Catalunya. L’Ajuntament de Caldes n’ha assumit l’import restant.

Darrera actualització: 11.10.2022 | 14:22