Diada Nacional a Caldes de Montbui

Dilluns, 6 de setembre de 2021 a les 00:00

Caldes de Montbui recupera part de les activitats tradicionals de l’11 de Setembre a la vila, amb un programa adaptat als condicionants per seguretat sanitària. Consulteu www.caldesdemontbui.cat

Les entitats calderines que tradicionalment participen a la Diada fan esforç per recuperar el màxim d’actes commemoratius que es repetien cada any, fins el 2019.

Per això, el programa de l’11 de Setembre calderí torna a comptar amb la participació dels Castellers, les corals Caldes Groga, El Calderí, El Centre, Guisla, Joan Valls i Gospel, l’Agrupació Sardanista Calderina i el Grup d’Entitats Independentistes de Caldes.

Entre les principals novetats respecte els anys anteriors a la pandèmia hi trobareu: que per assistir a l’acte institucional cal reservar entrada (www.caldescultura.cat); que la Marxa de Torxes serà un acte a la plaça de l’U d’Octubre, seguit d’un concert de Sardanes, organitzat per les Entitats Independentistes i  l’Agrupació Sardanista i que els Castellers faran la primera actuació oficial des de la suspensió de l’activitat castellera per Covid-19, aixecant el Pilar de la senyera en l’acte institucional del dia 11.

 

PROGRAMA - Onze de Setembre de 2021 a Caldes de Montbui

Divendres 10 de setembre

21 h Acte commemoratiu de l'11 de Setembre "La lluita continua"

Lloc: pl. de l’U d’Octubre

Organitza: Grup d’Entitats Independentistes de Caldes

Aforament limitat

 

22 h Concert de sardanes per la Diada Nacional de Catalunya, amb la Cobla Ciutat de Terrassa

Lloc: pl. de l’U d’Octubre

Organitza: Agrupació Sardanista Calderina

Aforament limitat

 

Dissabte 11 de setembre

11 h Acte institucional, Pilar de la senyera i ofrenes florals

Lloc: pl. de l’Onze de Setembre

Organitza: Ajuntament de Caldes de Montbui

Col·laboren: Castellers de Caldes de Montbui i les corals Caldes Groga, El Calderí, del Centre, Guisla, Joan Valls i Gospel

Cal reservar localitats: www.caldescultura.cat

Darrera actualització: 10.09.2021 | 14:22