Diada Nacional 2020 a Caldes de Montbui

Dilluns, 7 de setembre de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament convida a les entitats a adherir-se a una proclamació per  la recuperació del país i convoca un acte institucional que podreu seguir l’11 de setembre, a les 11 h, a través de www.youtube.com/AjtCaldesdeMontbui

L’Ajuntament de Caldes de Montbui evita fer convocatòries que promoguin concentracions  o situacions de risc de contagi per la Diada Nacional 2020.

Per mantenir el vincle d’institucions i ciutadania que cada any es dona amb motiu de la commemoració de l’Onze de Setembre, el consistori  ha convidat a les entitats a subscriure una proclamació a favor de la recuperació del país i promoure-la a través de les xarxes socials. El text és el següent: “Caldes de Montbui, per la Diada Nacional, es declara municipi solidari amb les víctimes de la COVID-19, actiu contra la pandèmia i compromès amb totes les propostes de futur que ens ajudin a refer el nostre país.”

Les adhesions es poden fer omplint aquets formulari: https://forms.gle/WmBwctD2yUeJhkoN8

També ha demanat a les entitats locals que, si fan les tradicionals ofrenes al mur de la plaça de l’Onze de Setembre, les portin durant la Diada evitant concentracions i tenint en compte totes les mesures de seguretat sanitària.

 

Parlaments institucionals, a les Termes Romanes i des de Youtube

Els parlaments institucionals de la Diada 2020, presidits per l’alcalde, Isidre Pineda, i en els quals intervenen els portaveus de les diferents formacions amb representació a l’Ajuntament, es faran el divendres a les 11 h, a les Termes Romanes i sense públic.

La ciutadania podrà seguir l’acte en directe a través del canal Youtube de l’Ajuntament: www.youtube.com/AjtCaldesdeMontbui.

 

#Diada2020CdM

 

Darrera actualització: 07.09.2020 | 08:02