Caldes amplia la durada de les Jornades Gastronòmiques de les Cireres. La VII edició comença el 22 de maig i acaba l'11 de juliol
Restaurants, fleques, pastisseries i vinacoteques calderines s'afegeixen a la celebració amb degustacions gastronòmiques fetes amb la cirera primerenca, típica calderina
Del 22 de maig a l'11 de juliol, Caldes de Montbui celebra les Jornades Gastronòmiques de les Cireres, una proposta gastronòmica basada en aquesta fruita típica de l'horta calderina.
Restaurants, fleques, pastisseries i vinacoteques han preparat una deliciosa selecció de plats, postres i licors elaborats amb la cirera primerenca que es cultiva a la vila, especialment saborosa pel microclima calderí. A més, el 13 de juny, en el marc de Fira Botiga, se celebrarà de nou el concurs "Cerquem el millor golafre de cireres".
Aquest any teniu més temps per descobrir de quantes maneres possibles podeu menjar cireres a Caldes, perquè s'avança l'inici de les Jornades al maig i dura dues setmanes més del què era habitual.
Una altra novetat important és la introducció de sopars concert als restaurants, amenitzats per músics de l'Escola Municipal de Música Joan Valls. Aquestes trobades gastronòmiques i musicals tindran lloc els divendres o dissabtes des del 28 de maig fins el 9 de juliol (consulteu el programa).
Per seguir de prop tota l'oferta al voltant de la cirera calderina que Caldes de Montbui ha preparat enguany, consulteu el programa a www.caldesdemontbui.cat. I, si voleu aprofitar per descobrir també la vila turística, artística i termal, entreu a www.visiteucaldes.cat.
Per a més informació, cliqueu aquí