Dades sobre la Covid-19 als centres educatius de titularitat municipal

Dimarts, 17 de novembre de 2020 a les 14:00

L'Ajuntament activa el confinament preventiu d'un grup estable de l'Escola Bressol Municipal La Lluna, fins el 24 de novembre. Les famílies no hauran de pagar la quota escolar corresponent als dies de confinament

Aquí trobareu informació sobre efectes de la Covid-19 a les escoles bressol municipals La Lluna i Gegant del Pi, Escola d’Adults El Roure Gros, Taller d’Art Manolo Hugué i Escola de Música Joan Valls: 

  • 20 d'octubre, un grup estable de l’Escola Bressol Municipal Gegant del Pi
  • 14 de novembre, un grup estable de l'Escola Bressol Municipal La Lluna

 

Informació sobre les quotes escolars dels centres d’educatius municipals

L’Ajuntament informa que en cas que el Servei Epidemiològic de Catalunya decideixi confinar algun grup escolar dels centres educatius municipals, les quotes escolars corresponents a aquests dies es descomptaran de la facturació mensual.

Aquesta decisió afecta els següents equipaments municipals: Escoles Bressol Municipals, del Taller d’Art Municipal Manolo Hugué i/o de l’Escola Municipal de Música Joan Valls, les quotes escolars corresponents a aquests dies es descomptaran de la facturació mensual de l’alumnat afectat.

Aquesta reducció només s’aplicarà si el tancament del grup sencer és ordenat pel Servei Epidemiològic de Catalunya i en cap cas per situacions individuals, que seguirien amb el tractament habitual establert.

Darrera actualització: 17.11.2020 | 14:39