Creixen els abocaments no controlats i l’ús incorrecte dels contenidors

Dimecres, 22 de juliol de 2020 a les 12:30

L’Ajuntament alerta de les creixents infraccions per ús inadequat dels contenidors i abocaments de deixalles a la via pública i informa que s’han interposat més de  20 sancions els darrers mesos

Des de la fi del confinament domiciliari, l’Ajuntament ha detectat un increment de les infraccions ciutadanes relacionades amb la gestió de residus. Els casos de deixalles abocades en horaris, espais o condicions diferents a les permeses per l’administració creixen i Serveis Territorials ha intensificat una campanya sancionadora per revertir la situació. En els últims mesos s’han interposat 22 denúncies, 11 de les quals durant les darreres tres setmanes.

Per aquest motiu, l’Ajuntament demana que es recuperin els hàbits consolidats de calderins i calderines, que es dipositin les residus al contenidor corresponent, que es respectin les condicions de la recollida porta per porta i que es torni a fer ús de la Deixalleria de Caldes de Montbui.

Cal recordar que l’abocament de deixalles a la via suposa un problema de salut pública i un increment del temps i al despesa destinats a la recollida de deixalles i la neteja de l’espai públic.

Per contribuir a una gestió adequada de residus us recordem:

-       Deixalleria de Caldes de Montbui: dimarts de 16 a 19 h i de dimecres a diumenge, de 8 a 14 h (juliol i agost)

-       Servei de recollida de voluminosos amb cita prèvia: Tel. 93 865 56 56

-       Dipositeu cada fracció al seu contenidor

-       Si viviu en zones on funciona la recollida porta per porta de les fraccions resta i orgànica, respecteu les freqüències i condicions del serveis

Darrera actualització: 22.07.2020 | 12:34