Convocatòria de subvencions 2020 per a entitats locals

Dijous, 25 de juny de 2020 a les 12:46

Les entitats locals poden presentar les sol·licituds per a la concessió de subvencions per l’any 2020 en l’àmbit cultural, esportiu, juvenil, educatiu i de participació ciutadana. Termini de presentació: fins al 27 de juliol.

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament, en la sessió ordinària del dia 9 de juny de 2020, va aprovar la convocatòria, les bases específiques, els formularis i els criteris per a la concessió de subvencions per l'any 2020 en l'àmbit cultural, esportiu, juvenil, educatiu i de participació ciutadana.

 

Les entitats ja poden presentar les sol·licituds fins al 27 de juliol, inclòs. Trobareu els formularis, la convocatòria i les bases específiques per a la concessió a l’enllaç següent del web municipal: http://www.caldesdemontbui.cat/serveis-i-tramits/tramits/subvencions-i-ajuts-a-entitats-locals-.html

 

Presentació de sol·licituds

Us recordem que totes les entitats que hagin de realitzar algun tràmit amb l’administració han de disposar d’un certificat digital per tal de fer-lo telemàticament. Per realitzar el tràmit telemàticament amb el certificat digital cal que ajunteu el document de sol·licitud de subvenció del vostre àmbit i tota la documentació requerida a una sol·licitud general de l’Ajuntament: https://seu.caldesdemontbui.cat/siac/ProcedimientoTabs.aspx?tab=1&idProc=5&idnct=152&x=9VIkz026fIFuV18ztHNBIA

La realitat associativa també s'ha vist afectada per la COVID 19, si teniu dubtes sobre com enfocar aquest any la sol·licitud de subvenció poseu-vos en contacte amb el vostre tècnic de referència o amb el Punt de voluntariat i entitats participacio@caldesdemontbui.cat Tel. 93 862 70 24.

Perfils i/o etiquetes d’interès:

#subvencions

#entitats

Darrera actualització: 15.07.2020 | 13:51