Contenidors de vidre més eficients als carrers de Caldes

Dijous, 2 de febrer de 2023 a les 00:00

Aquesta setmana ha començat la substitució dels contenidors de vidre per un model càrrega lateral, com ja es va fer amb envasos i paper i cartró, que propicia una recollida més ràpida i més silenciosa

La substitució de contenidors ha començat l’1 de febrer per barris com El Farell, Lledoners i Can Regassol. El canvi de tots els contenidors del municipi, 100 en total, acabarà en dues setmanes. Per tal de minimitzar els efectes al veïnat, els serveis de substitució treballen de 10 a 18 h i de 17 a 01 h.

Els nous contenidors per a la recollida selectiva dels envasos de vidre seguiran el mateix sistema dels 270 contenidors de paper i cartró i d'envasos lleugers, que ja van ser substituïts l'any 2021. El sistema de càrrega lateral escurça el temps en què el camió recull el contenidor.  A més, els contenidors que se substitueixen són de plàstic, a diferència dels actuals que són metàl·lics. Per tant, la recollida és més silenciosa, disminuint les molèsties per als veïns.

La substitució dels contenidors l’està fent el Consorci de Residus del Vallès Oriental per encàrrec de l’Ajuntament de Caldes de Montbui.

Darrera actualització: 03.02.2023 | 11:22