Comunicat d’activació del NEUCAT en fase de prealerta

Dijous, 7 de gener de 2021 a les 13:01

El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) ha emès un comunicat mitjançant el qual s’activa el Pla especial d’emergències per nevades a Catalunya en fase de prealerta, en base a les previsions meteorològiques.

Es comunica que en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic

de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, s’actualitza la situació de prealerta del Pla especial d’emergències per nevades a Catalunya (NEUCAT).

 

El Servei Meteorològic de Catalunya informa que s'amplia la previsió de nevades per avui a la meitat sud, a on es poden acumular gruixos superiors als 5 cm per sobre dels 600 metres i de més de 10 cm per sobre dels 900 metres. Pot haver precipitació en forma de neu fins al nivell del mar. Per dissabte s'ha avançat l'inici del nou episodi de nevades cap al migdia i per diumenge s'espera que les nevades arribin a tot el territori a partir de primera hora del matí.

La situació de risc contemplada en aquest comunicat es donarà per finalitzada un cop acabi el període meteorològic especificat; sempre i quan no s’actualitzi la informació amb una nova comunicació.

 

Podeu consultar les actuacions a fer, els consells i les recomanacions per nevades a l'enllaç http://interior.gencat.cat/nevades

 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

@emergenciescat

#protecciocivil

Policia Local

Instagram: @PoliciaCaldesMo

Darrera actualització: 07.01.2021 | 13:01