Comencen les obres del nou itinerari de vianants entre el passeig del Remei i el camí de Foment

Dijous, 14 de gener de 2021 a les 16:45

Aquesta setmana han començat les obres del nou itinerari de vianants al tram inicial de la carretera del Farell que donarà accés del nucli urbà al camí de Foment

Dilluns 11 de gener van començar les obres del que serà un nou itinerari per vianants al tram inicial de la carretera del Farell, BV-1243, amb l’objectiu de donar accés del nucli urbà del municipi, des del passeig del Remei, al camí de Castellvell, més conegut per camí de Foment.
Les obres habilitaran un pas de 1.8 m d’ample amb separació d’una barrera de fusta i metàl•lica pel costat esquerre de la carretera en una longitud de 700 m. Aquest nou pas donarà continuïtat a l’itinerari de 40 m que va paral•lel pel costat esquerre de la sortida nord de Caldes cap a Sant Feliu fins al trencant de la carretera del Farell, la intersecció amb la BV-1243. 
El plantejament és millorar la intersecció desplaçant-la cap a la dreta per guanyar l’espai necessari per l’esquerra per encabir l’itinerari, donant-li continuïtat i evitant que el vianant no hagi de creuar la carretera. 
El pas tindrà un accés al càmping del Pasqualet  i continuarà fins l’accés del camí de Foment, a l’altra costat de la carretera. Aquest punt de creuament disposa de suficient distància de visibilitat de parada en ambdós sentits de circulació i de bandes transversals d’avís pels vehicles.
Les obres es duen a terme per la Diputació de Barcelona, titular de la carretera, i tenen un cost de 385.687,50 € . L’Ajuntament de Caldes de Montbui es farà càrrec de la seva part del cost de l’actuació, consistent en 179.107,62 € .
Està previst que les obres tinguin una durada de 5 mesos.

 

Darrera actualització: 14.01.2021 | 16:59