Comencen les obres de reforma del pavelló Torre Roja

Dimarts, 1 de juny de 2021 a les 00:00

Mentre durin els treballs, tot el recinte de Torre Roja estarà tallat per les obres i no es podrà accedir ni a peu ni en cotxe ni al pavelló ni a la zona de terra que hi ha al costat

La reforma del pavelló Torre Roja consisteix en la renovació de la pista, la millora dels vestidors,de la coberta i la instal·lació de plaques solars, i es preveu que es pugui acabar el 15 d’agost

Aquest dimarts han començat els treballs de reforma i millora del pavelló Torre Roja. Per tal de no interferir en la temporada esportiva de l’hoquei i el patinatge artístic, les obres es realitzaran durant l’estiu i és previst que finalitzin el 15 d’agost.

Les obres consisteixen en la renovació total del paviment de la pista, la millora dels vestidors i la renovació de la coberta per millorar-ne l’aillament i permetre més entrada de llum natural.

Tanmateix, s’instal·laran plaques fotovoltaiques a la coberta per a la generació d’energia elèctrica pel consum municipal.

El preu de les obres, que aniran a càrrec de l’empresa Construccions Deumal SA, és de 379.000€.

Afectacions a la mobilitat

Mentre durin els treballs, tot el recinte de Torre Roja estarà tallat per les obres i no es podrà accedir ni a peu ni en cotxe ni al pavelló ni a la zona de terra que hi ha al costat. També estarà tallada al pas la passarel·la que connecta a peu el pavelló de Torre Roja amb la zona esportiva de Les Cremades.

Darrera actualització: 02.06.2021 | 11:10