Comença la construcció d’un nou parc a l’escola Montbui

Divendres, 12 de novembre de 2021 a les 00:00

El terreny, que hi ha a tocar de l’escola Montbui, es convertirà en un nou parc d’uns 1.000 metres quadrats. Els treballs han començat amb l’enderroc d’un antic dipòsit d’aigua

L’entorn de l’escola Montbui es transformarà amb la construcció d’un nou parc. Es tracta del terreny que hi ha entre els carrers de Dr. Fleming i del Torrent del Salze. L’espai, d’uns 1.000 metres quadrats i en forma de L, es convertirà en un parc que les previsions apunten que estarà enllestit durant el primer trimestre de l’any que ve.

Les obres han començat aquest dimecres amb l’enderroc de l’antic dipòsit d’aigua de Sant Salvador. Una estructura que fa anys que està en desús i sense servei. Un cop enderrocat, l’espai que ocupa s’adequarà i s’hi instal·laran diferents jocs infantils. La resta del terreny també es transformarà i s’ubicarà diferent mobiliari urbà. Tot plegat es completarà amb la instal·lació d’unes tanques a tot l’entorn del nou parc per augmentar-ne la seguretat. També s’habilitaran diferents accessos, adaptats a les persones amb discapacitat.

El pressupost previst per dur a terme aquesta actuació és de 100.000 euros, entre el nou mobiliari urbà, els jocs infantils i altres despeses. Tot plegat, tenint en compte que una part dels treballs els l’assumiran directament els operaris de la Brigada Municipal.

Darrera actualització: 12.11.2021 | 13:34