Comença el curs 2019/20 de la Xarxa 0-6

Dimecres, 20 de novembre de 2019 a les 00:00

El passat 12 de novembre es va realitzar la primera reunió després de la celebració dels 10 anys de la Xarxa 0-6 amb el propòsit de l’inici del curs 2019/2020

L’Escola Bressol Municipal El Gegant del Pi va acollir, el passat 12 de novembre, la primera reunió després de la celebració dels 10 anys de la Xarxa 0-6. La trobada es va realitzar en aquest espai perquè aquí es van gestar els inicis d’aquesta xarxa. A l’acte van assistir mestres i educadores de diferents escoles, així com el regidor d’Educació, Pep Busquets. Seguidament, es va comentar a la reunió que en aquest curs es tornarien a fer les visites als centres escolars on s’imparteix 1r i 2n cicle d’educació infantil de les escoles de Caldes, ja que és un procediment que també recorda els inicis.

La directora de l’escola, Xènia Vila, i l’educadora, Betsabé Soto, van organitzar la visita pels diferents espais del centre. En primer lloc, van mostrar el pati, i a continuació, algunes aules dels diferents cursos per observar que totes estan en plenes condicions pels alumnes. Més tard, el grup va compartir el mateix power point que es presenta a les famílies en la jornada de portes obertes, on es responien tota mena de dubtes i inquietuds. Finalment, la trobada va acabar amb una reunió on es van exposar observacions i afirmacions de pedagogia, dels espais i de l’organització de l’Escola Bressol Municipal El Gegant del Pi.

Gràcies a aquestes reunions, xerrades i presentacions s’està més a prop de la seguretat dels alumnes i de la família, ja que ofereixen l’oportunitat de conèixer el terreny i l’ambient on passen moltes hores al dia.


La Xarxa 0-6

La Xarxa 0-6 té com a finalitat crear una xarxa de treball entre els professionals d’educació infantil de 0-3 i de 3-6 anys i les famílies, una eina que permet establir una relació entre els diferents centres i que abans no existia. Els diferents objectius que proposa la Xarxa són:

  • Establir vincles entre escoles
  • Visualitzar l’educació infantil com una etapa amb sentit propi
  • Crear una cultura d'infància al municipi


 


 

 

Darrera actualització: 21.11.2019 | 11:58