Comença el Caldestiu amb una cinquantena d’infants i joves

Dimecres, 8 de juliol de 2020 a les 14:50

Infants i joves comencen aquesta setmana el Caldestiu, les activitats d’estiu municipals, que tenen lloc a l’escola El Farell (primària) i al Punt d’Informació Juvenil El Toc (secundària)

Isidre Pineda, alcalde de Caldes de Montbui

Laia Cuscó, regidora de Joventut

Núria Carné, regidora d'Esports

Núria Ruiz, directora del Casal Caldestiu

 

Un total de 47 infants i joves han començat aquest dilluns les activitats d’estiu municipals organitzades per les regidories d’Esports i Joventut. Els equipaments que les acullen són l’escola El Farell, de 9 a 13 h, amb 39 infants i joves de primària, i el Punt d’Informació Juvenil EL TOC, de 9:30 a 13:30 h, amb 8 joves de secundària.

El calendari de les activitats d’aquest any, marcat pels efectes de la Covid-19, serà 6 al 31 de juliol. La primera quinzena d’agost no ha tingut la suficient demanada per obrir un grup de convivència.

De les 52 sol·licituds rebudes, finalment s’han inscrit 47 infants i joves, que estaran a càrrec d’una directora, una coordinadora i vuit monitors contractats per ESPORT 3, l’empresa que gestiona el Caldestiu.

Per al desenvolupament de les activitats es prioritzarà que les activitats es facin en zones on el risc de contagi hagi estat minimitzat gràcies a les mesures d’higiene i seguretat i les condicions de l’entorn. En cadascuna de les seus s’utilitzaran sobretot espais amb ombra i  s’establiran punts d’aigua per refrescar-se en moments de màxima calor.

Al dossier adjunt es poden onsultar les condicions i mesures de seguretat que regeixen el Caldestiu.

Tot plegat ha estat presentat aquest dimecres al matí, a les instal·lacions de l’escola El Farell, en roda de premsa a càrrec de l’alcalde Isidre Pineda, la regidora de Joventut Laia Cuscó i la regidora d’Esports Núria Carné.

 

 

Darrera actualització: 15.07.2020 | 13:31