Celebrem junts la Diada de Sant Jordi a casa. Activitats previstes

Dijous, 23 d'abril de 2020 a les 13:57

L’Ajuntament de Caldes de Montbui anima a la ciutadania a celebrar el Sant Jordi des de casa. Consulteu totes les propostes a la pàgina web de l’Ajuntament.

Compartiu a la xarxa amb l’etiqueta #SantJordiCaldes tot allò que significa per vosaltres la Diada. Reciteu poesia, llegiu un llibre, feu una rosa de paper, feu música, balleu, canteu, recomaneu llibres... el que vulgueu!

Engalaneu el vostre balcó amb elements representatius de Sant Jordi: dibuixos de dracs, roses, contes, portades de llibres, manualitats...

Enllaç a la notícia

 

L’EMM Joan Valls us convida a participar a la Diada de Sant Jordi

L’EMM Joan Valls us proposa celebrar la Diada de Sant Jordi a casa cantant i/o tocant la cançó de Sant Jordi. Podeu compartir els vostres vídeos penjant-los a les xarxes socials amb l’etiqueta #SantJordiCaldes el dijous 23 d’abril.

Enllaç a la notícia

 

Gaudiu de La vaca Florinda la cantata participativa de l’EMM Joan Valls interpretada en anys anteriors

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, l’Escola Municipal de Música a través d’aquest enllaç https://youtu.be/3RP2I6sOva4 podeu veure l’actuació de la cantata La vaca Florinda representada en anteriors edicions de Sant Jordi.

Enllaç a la notícia

 

Les escoles bressol us proposen contes per aquest Sant Jordi

Les escoles bressol municipals del poble, l’EBM La Lluna i l’EBM Gegant del Pi, tot i la situació que vivim, un any més tenen en compte la Diada de Sant Jordi i es reinventen llençant propostes a les famílies per seguir mantenint la tradició. Entre d’altres recomanen contes, lectures per grans i petits, envien vídeos i audicions...i també tenen col·laboracions de famílies!.

Enllaç a la notícia

 

Tercera edició “Mira en positiu”, el concurs de creacions breus per Sant Jordi.

La creació guanyadora es publicarà a l’instagram el dia 23 d’abril, a les 17 h.

Enllaç a la notícia

 

Comença la funció: La sanitària Jordina, el coronavirus i l’avi Jaume

Joventut i educadors de carrer es sumen a les accions que organitza l’Ajuntament amb motiu de la Diada de Sant Jordi i creen una versió de la llegenda, molt adaptada al moment actual. No us la podeu perdre, la diversió està garantida: @eltoc

Enllaç a l’Espai Jove El Toc

 

Anima’t: concurs de relats curts il·lustrats al moment

Coincidint amb Sant Jordi la Biblioteca organitza l’activitat familiar «Anima’t» el concurs de relats curts i il·lustrats al moment. Els infants de 3 a 14 anys poden crear microcontes i els han de fer arribar del 15 al 21 d’abril per mail o a través de les xarxes socials de la Biblioteca.

Enllaç a la notícia

 

 

Pintapunt 2020. 20è Concurs de punts de llibre de la Biblioteca.

La Biblioteca allarga el termini per participar en el 20è Concurs de Punts de Llibre fins que el servei torni a la normalitat. S’ha creat una nova categoria on els participants es poden gravar amb el punt de llibre i fer una recomanació d’un llibre. Consulteu com fer-ho.

Enllaç a la notícia

 

 


 

Darrera actualització: 23.04.2020 | 13:57