Celebrem 30 anys d’agermanament amb Taunusstein

Divendres, 5 de juliol de 2019 a les 00:00

L’alcalde i les regidores d’Europa i Projecció Exterior i de Turisme i Termalisme s’afegeixen a la comitiva calderina que viatja a Alemanya per celebrar els 30 anys d’agermanament amb Taunusstein

Taunusstein celebra aquest juliol els 30 anys d’agermanament amb Caldes de Montbui. Els actes commemoratius tindran lloc el 5 de juliol a la vila alemanya i en ells hi participarà una comitiva calderina integrada per membres del Cercle d’Amics de Taunusstein, formacions de l’Escola Municipal de Música Joan Valls, l’alcalde Isidre Pineda, la regidora d’Europa i Projecció Exterior, Núria Carné, i la regidora de Turisme i Termalisme, Carme Germà.

Taunusstein celebra, alhora, la festa commemorativa del naixement de la ciutat, ara fa 48 anys. El poble alemany surt al carrer amb activitats obertes i molt participatives en les quals es recorda el seu recent origen. Aquesta festa, que els alemanys han batejat com “La Taula Llarga” es fa cada 5 anys i enguany coincideix amb les tres dècades d’existència de l’agermanament amb Caldes de Montbui.

La delegació alemanya els tornarà la visita per seguir commemorant el 30è aniversari coincidint amb la Fira de Nadal de Caldes de Montbui.

Darrera actualització: 05.07.2019 | 19:03