Cap de setmana llarg amb un descens de les infraccions ciutadanes de les mesures de control de la Covid-19

Divendres, 11 de desembre de 2020 a les 12:50

El passat cap de setmana de pont indica que segueixen a la baixa les infraccions ciutadanes de control de la Covid-19, havent disminuït respecte les setmanes anteriors tot i tractar-se d’un cap de setmana llarg

El passat cap de setmana de pont, la Policia Local de Caldes de Montbui va dur a terme 27 controls/intervencions relacionades amb l’ús de la mascareta, les agrupacions de persones i el control de les restriccions de mobilitat, confinament nocturn i confinament perimetral del municipi. Des de les 6h del matí de divendres fins a les 6h del matí de dimecres, es van controlar 19 vehicles i 134 persones, i es van posar 6 denúncies, totes elles per mobilitat indeguda, confinament perimetral i toc de queda nocturn. Dades molt inferiors a la setmana anterior, que van ser 66 vehicles i 156 persones controlades i 12 denúncies.


Aquest fet, i que es tractés d’un cap de setmana llarg, fa palesa la disminució del nombre d’infraccions ciutadanes des de que es van posar en marxa les mesures de confinament municipal. Havent estat, a més, el primer cap de setmana sense denúncies per no fer ús de la mascareta.

 

Darrera actualització: 11.12.2020 | 17:37