Can J, Gaudim i Ukiyo Sushi bar, premis Via del Pintxo 2022

Divendres, 17 de juny de 2022 a les 07:00

El restaurant Can J guanya el premi Pintxo Popular, la cafeteria Gaudim obté el premi Turístic Caldes de Montbui i Ukiyo Sushi bar guanya el premi Via del Pintxo. Els 13 establiments participants han venut un total de 18870

El dia mundial de la tapa, el 16 de juny, ha estat el dia triat per donar a conèixer els premis de la Via del Pintxo d’aquest any i que ha donat com a guanyadors: el restaurant Can J., que ha guanyat el premi Pintxo Popular, que atorga el públic, la cafeteria Gaudim que ha guanyat el premi Turístic Caldes de Montbui que dóna la regidoria de Turisme i el premi Via del Pintxo, que atorga un jurat professional i que ha guanyat Ukiyo Sushi bar.

Tant Ukiyo Sushi bar com Can J repeteixen podi ja que en l’edició 2019, la darrera que es va fer abans de la pandèmia, Ukiyo Sushi bar va guanyar també el premi Via del Pintxo i Can J. va obtenir el premi Turistic en aquella ocasió.

L’entrega de premis s’ha fet a la plaça de l'U d’octubre en un acte festiu i obert a la ciutadania en el que hi han participat els establiments, l’alcaldessa accidental Núria Carné, la regidora de Turisme i Termalisme, Carme Germà, i els membres de l’entitat Projecte Mexcla’t, Carlos Martín i Carla Millán. A més del lliurament de premis, la trobada ha inclòs els sortejos entre participants, l’anunci dels guanyadors del concurs d’Instagram i un fi de festa amb música i barra.

Els perfils guanyadors del concurs a Instagram han estat per @elmeupobleilasevagent de Toni Gutierrez (Guti), @merypuig de Mery Puig i @maitefotografia de Maite Castillo. En el decurs de l’acte s’han repartit també sopars per a dues persones, lots de productes Damm i un viatge a Donosti, la ciutat que ha inspirat la Via del Pinxo. Aquestes premis s’han sortejat entre les butlletes participants i l’organització contactarà amb les persones guanyadores.

Els establiments participants en aquesta V edició de la Via del Pinxo, que s’ha celebrat entre el 26 de maig i el 3 de juny han estat: Àgora d’Apindep, Balneari Broquetas, Cafè del Centre, Can J, Festuk Cafè, Cafeteria Fundació Santa Susana, Frankfurt Caldes, Gaudim, La Pelleria, Los Maños de Robert, Olimpo, Pelliz-Kito i Ukiyo Sushi bar.

A banda dels premis rebuts pels establiments guanyadors, tots els participants han rebut un diploma.


 

Darrera actualització: 17.06.2022 | 17:37

Imatges