Campanya informativa per als establiments alimentaris

Dimarts, 7 de juliol de 2020 a les 12:53

L’Ajuntament de Caldes inicia una campanya informativa i formativa adreçada a tots els establiments alimentaris minoristes i de restauració. La campanya consta d’una visita tècnica on es distribuirà un qüestionari per valorar les mesures sanitàries que cal tenir implantades.

El Departament de Salut Pública de l’Ajuntament de Caldes de Montbui ha decidit iniciar una campanya informativa i formativa alhora adreçada a tots els establiments alimentaris minoristes i de restauració de la població.

Aquesta campanya consta de dues fases. La fase 1 consisteix en la visita de la tècnica municipal de seguretat alimentària per distribuir un qüestionari que conté el conjunt de mesures sanitàries reforçades que cal tenir implantades durant la fase de represa postCOVID-19; l’objectiu d’aquest document és recollir les necessitats formatives i d’implantació en aquest sector, primordial per evitar la difusió del contagi.

A la fase 2, hi haurà una segona visita per comprovar el compliment d’aquestes mesures i resoldre dubtes que en dificultin l’aplicació; la constatació de la resposta (ompliment del qüestionari) serà feta mitjançant la signatura del titular i de la tècnica; posteriorment, la foto d’aquest document serà incorporada a l’expedient administratiu de l’establiment corresponent en la base de dades de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 15.07.2020 | 13:36