Campanya de control de terrasses i reforç dels missatges cívics adreçats a la ciutadania

Dimarts, 21 de juliol de 2020 a les 11:45

L’Ajuntament intensifica les mesures de seguretat sanitària fent un nou control de terrasses, reforçant la informació sobre conductes cíviques i segures a la via pública  i intensificant les sancions

Aquest juliol l’Ajuntament continua sumant accions de reforç a favor d’un estiu segur i atesa la necessitat de sumar responsabilitats individuals i institucionals per frenar al propagació comunitària de la Covid-19.

En aquest sentit, a la campanya informativa als establiments alimentaris que s’ha fet els darrers dies, se sumen aquesta setmana accions concretes adreçades als establiments amb terrasses i a la ciutadania en general.

D’una banda, es farà una nova campanya de control per assegurar que els bars i restaurants amb terrassa segueixen complint les mesures de seguretat i les ocupacions màximes permeses. Aquesta acció la duran a terme personal de Serveis Territorials amb agents de la Policia Local.

D’altra banda, es recupera la figura dels agents de mobilitat per reforçar els missatges cívics a la via pública. Aquests agents tenen com a principal funció el control i suport en la gestió de les zones blaves d’aparcament, però ara consoliden funcions que van assumir de manera provisional durant la implantació de les fases de desconfinament. Per aquest motiu, col·laboraran amb la Policia Local en el reforç de missatges de comportament cívic en general i de compliment de les mesures de seguretat Covid-19 en particular. L’ús de mascareta a l’espai públic serà un dels principals objectius que abordaran.

Finalment, els advertiments policials donaran pas a una intensificació de les sancions per incompliment de les normes de seguretat sanitària.

 

Darrera actualització: 21.07.2020 | 14:25