Caldes serà seu de la Jornada Catalana de la Mobilitat 2019

Dimecres, 6 de març de 2019 a les 13:25

L'AMTU ha presentat avui la Jornada Catalana de la Mobilitat 2019, que tindrà lloc a la vila termal els dies 10 i 11 d'abril i que se centrarà en el model de transport públic català de futur: el Transport Flexible

Roda de premsa: presentació de la Jornada de la Mobilitat 2019:

Jaume Mauri, vicepresident de l'AMTU

Joan Prat, director general de l'AMTU

El vicepresident de l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), Jaume Mauri, amb el director general, Joan Prat, han presentant avui aquestes jornades adreçades als agents implicats en la mobilitat ciutadana des dels sectors públic i privat. En aquesta trobada prevista per l’abril, l’AMTU preveu donar a conèixer i aprofundir sobre el model de transport de futur al qual s’afegeix Catalunya: el Transport Flexible.

S’aposta, doncs, per un model que acaba amb les limitacions d’horaris i parades s’adapta a les necessitats de la tota la ciutadania i en tot el territori, obrint una font infinita de possibilitats i solucions alternatives al transport privat.

Caldes de Montbui, vila associada, ha estat l’escollida per l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) com a seu per acollir la propera edició de la Jornada Catalana de la Mobilitat.

Trobareu tota la informació al document adjunt i al web: https://www.amtu.cat/

#JCATMobilitat2019

@amtu_cat

Darrera actualització: 06.03.2019 | 13:40