Caldes recupera la celebració del Dia de la Policia Local després de l’aturada per la pandèmia

Dilluns, 13 de març de 2023 a les 11:30

La Policia Local de Caldes celebra la seva diada, que estrena data. La jornada ha permès fer un reconeixement públic a les entitats que treballen conjuntament amb els agents en el dia a dia

La Policia Local ha celebrat aquest diumenge la seva primera diada després de la pandèmia. L’acte, ha servit per entregar les medalles commemoratives als agents que porten més de 20 i 30 anys al cos. A més, durant els discursos, el màxim responsable de la Policia Local també ha aprofitat per reconèixer públicament la feina feta durant la pandèmia pels agents, així com també de les entitats i la resta de cossos d’emergència del municipi durant la crisi sanitària.

La festa ha estrenat data i s’ha traslladat del setembre al març. Tradicionalment s’havia celebrat el 29 de setembre coincidint amb Sant Rafael, el patró de la Policia, i ara s’ha optat per apropar-la a la data en què, segons els documents històrics, es van crear els Somaten, l’embrió del que actualment són els cossos de Policia Local. D’altra banda, també s’ha fet la celebració d’aquesta diada a la plaça de la Font del Lleó per apropar encara més el cos a la ciutadania i fer partícips a tota la població d’aquesta jornada.

L’acte, presidit per l’alcalde, Isidre Pineda, i per l’inspector en cap de la Policia Local, Manuel Ruiz, ha comptat amb la participació de més d’un centenar de persones. A banda dels diplomes de reconeixement a tots els agents i personal de la Policia Local, també s’ha fet un reconeixement a la resta de cossos de seguretat local (Protecció Civil, Bombers Voluntaris i Mossos d’Esquadra), entitats que tenen una estreta col·laboració amb el cos.

 

Darrera actualització: 17.03.2023 | 14:48