Caldes ja té el primer pas de vianants de suport a la comunitat LGTBIQ+

Divendres, 9 de juliol de 2021 a les 14:20

Caldes ja disposa del primer pas de vianants amb els colors de la bandera del col·lectiu LGTBIQ+. És a l’av Pi i Margall i és el que uneix l’estació d’autobusos amb el pàrquing de zona blava

Des d’aquest juliol, Caldes de Montbui ja disposa del primer pas de vianants de suport i reivindicació del drets de les persones LGTBIQ+. Es tracta del primer del municipi amb els colors de la bandera d’aquest col·lectiu. El pas escollit per pintar-lo amb els colors identificatius és a un dels principals carrers de la localitat, a l’avinguda Pi i Margall. En concret, és el que uneix l’estació d’autobusos amb el pàrquing de zona blava que hi ha al costat del parc de l’Estació.

Aquesta actuació se suma a la que l’any passat va permetre pintar diversos bancs del municipis també amb aquests colors. Una manera de reivindicar el compromís de Caldes amb la defensa i els drets d’aquest col·lectiu. Aquestes accions de visibilització se sumen a la posada en marxa del Punt SAI, ara fa tot just un any.  

L’actuació, impulsada des de la regidoria d'Igualtat, Feminisme i Polítiques LGTBI+, és un exemple més del treball transversal que es fa amb tots els departaments de l’Ajuntament per tal d’implementar les actuacions i les polítiques en defensa dels drets i la visibilització d’aquest col·lectiu.

Darrera actualització: 09.07.2021 | 14:22