Caldes homenatja el guitarrista i professor de l’escola de música Rafel Sala

Dimecres, 18 de maig de 2022 a les 12:00

El guitarrista i professor serà homenatjat amb un concert el proper 21 de maig. L’EMM Joan Valls batejarà una aula amb el nom de Rafel Sala, que va ser professor de guitarra de l’escola fins la seva jubilació i que va morir la tardor del 2020

Rafel Sala, va morir el 27 de setembre del 2020, dos anys després de jubilar-se, i des d’aleshores, l’equip de l’EMM Joan Valls ha volgut retre-li un homenatge. Les restriccions associades a la pandèmia han impedit fins ara fer un acte obert i de lliure accés on companys, familiars i amics puguin retrobar-se.

L’homenatge tindrà lloc el proper dissabte 21 de maig a l’EMM Joan Valls i tindrà una doble vessant. La primera és un concert, ofert per amics, exalumnes i companys músics d’en Rafel – alguns vinguts de València on ell hi oferia cursos als estius – i es farà a les 12h del migdia a la Sala d’Actes de la mateixa escola. La segona part de l’homenatge consistirà en el bateig amb el nom d’Aula Rafel Sala, de la classe on habitualment ell oferia les classes de guitarra. De fet, s’ha demanat a la família d’en Rafel que facin la descoberta de la placa amb el nom de l’aula.

Amb aquest acte l’EMM Joan Valls vol homenatjar el guitarrista i professor Rafel Sala que va formar part de l’EMM Joan Valls des del 1981 fins que es va jubilar l’any 2018.

El darrer concert que fa oferir Sala a Caldes va celebrar-se precisament amb motiu de la seva jubilació, al juny del 2018, i va omplir la Sala Noble de Can Rius, convertint-se en un veritable homenatge en vida a aquest professor i que va ensenyar a tocar la guitarra a més d’una generació, va dirigir l’orquestra, i va encomanar a tothom el seu amor per la música.

Darrera actualització: 18.05.2022 | 17:21

Imatges