Caldes de Montbui i Taunusstein es retroben en una conversa virtual

Dilluns, 28 de juny de 2021 a les 00:00

La delegació del Govern a Alemanya promou un espai de reflexió sobre l’agermanament entre Caldes i Taunusstein, amb la participació dels dos alcaldes i els presidents del comitès d’Agermanament

Records, anècdotes, reflexions, propostes i plans per al futur s’han trobat en la conversa virtual entre Caldes de Montbui i Taunusstein, pobles agermanats, organitzada per la delegació del Govern de la Generalitat a Alemanya.

Hi han participat els alcaldes Isidre Pineda i Sandro Zehner i els presidents dels Cercles d’Amics català i alemanys, Emma Garcia Patsi i Michael Wolf. L’entorn virtual ha permès un retrobament, superant així les dificultats de connexió entre pobles que ha suposat la pandèmia.

Aquest acte s’emmarca en el cicle “Town Talks”, dedicat a la presentació de diferents experiències d’agermanament entre municipis catalans i alemanys. Els valors europeus, les similituds culturals, les singularitats de cada poble, el respecte i la posada en valor de les singularitats que conviuen a Europa han estat els eixos de la conversa celebrada aquesta tarda.

Darrera actualització: 28.06.2021 | 19:05