Caldes de Montbui compta amb 9 Ambaixadors i Ambaixadores de l'Esport per aquesta temporada 2021-2022

Dijous, 16 de setembre de 2021 a les 00:00

L’edició d’enguany, que correspon a la 5a convocatòria d’aquests ajuts a esportistes individuals, amplia la seva dotació total respecte a l’any anterior, passant de 4.000€ a 5.000€

La Sala Noble de Espai de Can Rius ha acollit aquest dimecres a la tarda la roda de premsa en la que s’ha reconegut el paper dels Ambaixadors i Ambaixadores de l’Esport de Caldes i s’ha fet entrega dels diplomes a 9 esportistes que l’Ajuntament reconeix aquesta temporada. A l’acte hi han participat l’alcalde Isidre Pineda, la regidora d’Esports Núria Carné, la regidora de Turisme Carme Germà i la majoria d’esportistes que reben la distinció.

La patinadora Elna Francès Marin, de 16 anys i els atletes Marc i Cesc Ullar Calvo de 16 i 17 anys respectivament són l’Ambaixadora i els Ambaixadors més joves d’aquesta edició

Les distincions d’aquesta edició són: Elna Francès Marin (patinatge artístic), en Marc i Cesc Ullar Calvo (atletisme), Jordi Torrejón Gonzalez (Triatló), Mercè Tussell Quevedo (Triatló) , Anna Puig Delgado (Rugby), Arnau Cervera Guardeño (kàrting), Andrea Soldevila Sanchez (atletisme) i Eduard Tura Morales (atletisme). Tots han estat presents a l’acte tret d’Anna Puig i Arnau Cervera. Pel que fa a Anna Puig Delgado, que es troba concentrada amb la selecció espanyola a Parma jugant els partits per a la classificació del mundial no ha pogut estar present a l’acte ni recollir el diploma i pel que fa a l’altre absent, Arnau Cervera Guardeño, ha recollit el diploma el seu pare Carles Cervera.

Del tota d’Ambaixadors i Ambaixadores d’aquesta temporada, 6 repeteixen en el seu «càrrec» i 3 s’estrenen portant el nom de Caldes allà on van a competir. Els Ambaixadors que s’estrenen són Eduard Tura, Cesc Ullar i Martí Ullar.
 

El programa Ambaixador o Ambaixadora de l’Esport de Caldes

L’objectiu del programa Ambaixadors i Ambaixadores de l’Esport és donar suport a l'activitat esportiva realitzada pels esportistes individuals de Caldes de Montbui que participin en competicions esportives oficials d'àmbit nacional, estatal o superior. Un suport que es tradueix en un petit ajut econòmic, el reconeixement de la seva aportació a la societat calderina i la promoció de la vila de Caldes de Montbui com a imatge turística arreu del món.

El programa va néixer l’any 2016 per donar suport i reconeixements públic als esportistes individuals de Caldes de més de 18 anys, i en la seva quarta edició, l’any 2019, la convocatòria dels ajuts es va ampliar als esportistes individuals menors de 18 anys,

En les 4 edicions anteriors (2016, 2017, 2018 i 2019), el programa ha ofert 19 ajuts a esportistes.

Per accedir als ajuts econòmics de l’Ajuntament de Caldes de Montbui per a esportistes individuals s’ha de presentar una sol·licitud a l’Ajuntament quan es publiquen les bases reguladores que és a la tardor/hivern de cada any. Les persones beneficiàries d’aquests ajuts han d’haver nascut a Caldes de Montbui i/o constar al cens municipal, han de disposar de llicència federativa vigent corresponent a la seva modalitat esportiva i no tenir cap contracte professional o similar. En el cas d’esportistes menors d’edat, també poden sol·licitar els ajuts els pares, les mares, els tutors legals o les persones encarregades temporalment o definitivament de la guarda..

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Darrera actualització: 16.09.2021 | 10:41