Caldes acomiada el Festival Molí de l'Esclop 2019 amb Mishima donant el millor de si

Dilluns, 29 de juliol de 2019 a les 00:00

Contra tot pronòstic, per l'amenaça de tempestes, Andrea Mir i Mishima tanquen les nits de música en directe al Molí de l'Esclop de Caldes de Montbui.

Fins aquí el Festival Molí de l'Esclop 2019, que ens ha portat quatre nits de bona música en directe al centre històric de Caldes de Montbui. Per la plaça del vell molí, entre Muralla Medieval i Riera de Caldes, han passat més de 800 persones i les veus de vuit formacions musicals. Ha estat un juliol de luxe per a calderins i calderines i visitants d'arreu. 

La vila agraeix la implicació de tots els grups i els dona la benvinguda a la petita gran família del Festival Molí de l'Esclop, que organitza l'Ajuntament, amb la direcció d'Abel Coll. Ha estat un plaer comptar amb: 

Àfrica i l’Isma Pérez, els artistes calderins d’aquesta edició

El Festival torna a ser aquest any un aparador per les formacions musicals locals, una proposta exitosa que va arrencar en la passada edició. Aquest any, la proposta local ens arriba de la ma de l’Àfrica i l’Isma Pérez que el 19 de juliol ens presentaran Any Zero,  una exquisida col·lecció de temes inspirats en els diferents colors, tonalitats, paisatges i sensacions vitals al voltant dels dotze mesos de l’any.

La Folie

Grup de música barceloní que el 19 de juliol va portar al Festival els temes dels seus àlbums: Traficants de somnis, editat el 2016 després que la formació guanyés 3 concursos el 2015, i  Foliecitat. el seu segon treball, editat el 2017.

The Bird Yelow

Nom que correspon al projecte en solitari del jove barceloní Gerard Vidal Barrena que la nit del 20 de juliol va presentar els temes dels seu treball “Little Kids” que, d’estil indie-folk, l’allunya dels sons de formacions en les que, tot i la seva joventut, havia participat (Cassandra’s Sons& The Bastard’s Band).

Gerard Quintana

Músic – però també actor i escriptor -  gironí afincat a Eivissa del que no cal gaire presentació.  Cantant del mític grup català de rock Sopa de Cabra (1986-2001), Gerard Quintana, que  va actuar al Festival el 20 de juliol, ha estat  protagonista de diversos projectes musicals en solitari, alguns fruits dels quals són Senyals de fum, Les claus de sal, Els miralls de Dylan, Sense reina ni as, Escolta-ho en el vent.  

Donallop

Duet format per Pere Bestard i Joana Pol, que són de Mallorca i resideixen a Catalunya. El 26 de juliol va actuar al Festival i va presentar temes dels seus tres treballs, però sobretot del minimalisme pop combinat amb prosa poètica i ritmes de house i slowcore del seu tercer disc, Crisàlide, d’aquest 2019.  

Pau Vallvé

Amb més de 20 anys sobre els escenaris i després de dues llargues gires presentant els seus dos anteriors treballs, el músic barceloní Pau Vallvé torna aquest 2019 per presentar el seu disc titulat ‘Life vest under your seat’, el cinquè signat sota el seu nom.

Andrea Mir

La jove cantant, pianista i compositora Andrea Mir va presentar el 27 de juliol a Caldes el seu projecte d’autora "Arribes tard”, que amb una tonalitat poètica presenta una proposta musical dinàmica i íntima a través dels estils del soul i pop amb elegants bases rítmiques.

Mishima

Amb un David Carabén en el seu cim com a autor e intèrpret, Mishima ha tancat el Festival Molí de l’Esclop d’aquest 2019 amb la proposta més descreguda, més romàntica, més despullada, més sentida, més planera i més literària d’aquesta banda barcelonina.

Darrera actualització: 29.07.2019 | 12:35