Caldes acollirà una Jornada dedicada a la gent gran

Divendres, 17 de març de 2023 a les 00:00

Sota el lema “Caldes, vila amiga de les persones grans”, el municipi acollirà el proper divendres 24 de març una jornada al voltant de la vellesa i de les necessitats que genera aquesta nova etapa vital

L’Ajuntament de Caldes de Montbui organitza la 1a Jornada “Caldes, vila amiga de les persones grans” que es farà el divendres 24 de març, de 9 h a 17 h, a Les Cases dels Mestres, Sala Pilar Aznar i López.

Aquesta jornada neix com a proposta d’actuació de la Comissió ciutadana vinculada al projecte Caldes de Montbui, ciutat amiga de la gent gran com acció per donar-li continuïtat i amb l’objectiu de reflexionar i avançar cap a un envelliment actiu.

El programa de la jornada consta d’una taula rodona sobre la vellesa i la nova etapa vital que suposa, i d’espais de debat sobre les necessitats de pertinença social i comunitària així com les oportunitats que ofereix l’entorn.

Com a colofó de la jornada, es representarà l’obra de teatre: Els embolics del Sr. Ministre,.

Detall del programa

9.00 h Recepció

9.30 h Benvinguda

9.45 h Taula rodona: "La vellesa, una nova etapa vital"

11.00 h Pausa - esmorzar

11.30 h Grups de debat:

- Necessitats de pertinença social i comunitària

- Oportunitats del nostre entorn

12.30 h Conclusions

13.00 h Cloenda

16.00 h Teatre: Els embolics del Sr. Ministre, del grup Amics del teatre del Casal el Bon Caliu del municipi de Bigues i Riells.

Per assistir a la franja del matí de la jornada cal fer inscripció prèvia, mentre per assistir a l’obra de teatre no cal inscriure’s.

La formalització de la inscripció es pot fer per telèfon trucant al 93 115 09 47, de forma presencial a Les Cases dels Mestres,, els dilluns, dimecres i divendres, de 9 h a 13 h; i els dimarts i dijous, de 15 h a 20 h. o enviant un correu electrònic a. gentgran@caldesdemontbui.cat


 

Darrera actualització: 17.03.2023 | 14:40

Imatges