Avui s’inicia el procés electoral per renovar els membres dels consells escolars dels centres públics i privats

Dimarts, 2 de novembre de 2021 a les 09:30

El 2 de novembre s’inicia oficialment el procés que ha de permetre renovar la meitat dels consells escolars. Les votacions dels nous membres es duran a terme entre el 22 i el 26 de novembre

Tret de sortida al procés electoral que ha de permetre renovar els consells escolars dels centres educatius públics i privats del municipi. En concret, s’ha d’escollir la meitat dels membres representants del professorat, de l'alumnat, i dels pares i mares o tutors d'alumnes dels consells escolars dels centres públics i privats sostinguts amb fons públics. A més, també preveu la renovació del representant del personal d'administració i serveis en el cas que estigui vacant o hagi de quedar vacant per qualsevol motiu, així com la del personal d'atenció educativa complementària, en els centres d'educació especial i en els centres ordinaris amb unitats específiques d'educació especial.

Segons el decret que regula tot el procediment, el 2 de novembre comença el termini que ha de culminar, abans del 20 de desembre, amb la constitució dels nous consells escolars. El calendari fixa que les diferents meses electorals s’han de constituir abans de l’11 de novembre. Això ha de permetre que entre el 22 i el 26 de novembre cada centre realitzi les corresponents votacions per escollir els nous representants del consell escolar.

Darrera actualització: 02.11.2021 | 10:11