Augmenta l'interès pel termalisme al SITC 2007

Dimecres, 25 d'abril de 2007 a les 00:00
Caldes ha participat com a municipi que subscriu la marca "Turisme total. A prop de Barcelona"

Com cada any, Caldes de Montbui ha participat al Saló Internacional del Turisme de Catalunya (SITC), que s'ha celebrat del 19 al 22 d'abril al recinte de Fira de Barcelona.

De la convocatòria d'enguany destaca l'augment de l'interès del visitant al Saló per l'oferta sobre termalisme de la província de Barcelona i l'increment de sol·licitud d'informació per part d'estrangers, sobretot italians.

Els municipis termals participants han aprofitat la trobada per potenciar l'interès comú de sensibilitzar el públic sobre la diferència entre optar per un turisme termal amb aigües mineromedicionals o aigües que no ho són. Caldes de Montbui, a més, ha repartit informació sobre els recursos turístics en general que ofereix la vila amb la col·laboració de personal de l'Ajuntament i dels balnearis locals.

Turisme Total
La presència de Caldes al Saló és a través de l'estand Turisme Total de la Diputació de Barcelona que està situat al Palau número 2. En ell estan representats els municipis que s'identifiquen amb la marca "Turisme Total. A prop de Barcelona". A l'estand hi ha una representació dels municipis mitjançant els seus ajuntaments i els balnearis associats per canalitzar tota l'oferta de les viles, tant la pública com la privada.

A diferencia de les edicions anteriors del Saló, en què la presència dels municipis estava estructurada per territoris, enguany s'ha fet per apartats temàtics. Els cinc apartats temàtics que mostra l'estand són:
- turisme cultural
- turisme industrial
- turisme de natura
- termalisme
- mar i platges

Caldes de Montbui ha participat en els apartats següents:

? Turisme cultural: patrimoni, esdeveniments, tradicions i gastronomia
? Natura: agroturime, campings i turisme actiu (senders i activitats esportives)
? Termalisme

Com a material promocional de Caldes de Montbui, l'Ajuntament ha aportat a l'estand la guia turística de Caldes que descriu tota l'oferta turística del municipi, tant pública com privada: patrimoni cultural i termal, museus, festes tradicionals, senders i activitats esportives, allotjament, balnearis, restaurants, jornades gastronòmiques de les cireres, productes típics, etc.

Pel que fa al termalisme, s'ha fet una activitat de promoció comuna per a les viles termals de la província que ha consistit en el lliurament d'ampolletes d'aigua termal com a símbol d'aquests municipis.

Darrera actualització: 05.03.2013 | 11:17