Arxivem el moment: en memòria de l’1 d’octubre de 2017

Divendres, 20 d'octubre de 2017 a les 14:00

Caldes de Montbui, a través de l’Arxiu Històric, se suma a la iniciativa “Arxivem el moment” i fa una crida per recollir i custodiar documentació física i audiovisual a l’entorn de l’1-O

Etiqueta: #Memoria1O

Núria Carné, regidora de Comunicació i Informació Ciutadana

L’Ajuntament de Caldes de Montbui s’afegeix a la iniciativa que ja secunden altres arxius municipals i fa una crida a la ciutadania perquè desi en custòdia de l’Arxiu Històric Municipal documents físics o audiovisuals que permetin mantenir sempre viva la memòria dels fets de l’1 d’octubre.

La crida es fa en relació a documentació, objectes, fotografies, vídeos, àudios, cartells, etc que es generessin a l’entorn de la celebració del Referèndum per l’autodeterminació de Catalunya. Els materials poden fer referència al mateix 1-O o a moments anteriors i posteriors.

L’Arxiu Històric s’encarregarà de recollir, catalogar i custodiar els materials rebuts amb l’objectiu principal de mantenir sempre viu i accessible el record de com va viure Caldes de Montbui aquest moment.

Si voleu enviar materials a l’Arxiu cal que primer hi contacteu per telèfon, correu electrònic o presencialment.

Arxiu Municipal de Caldes de Montbui
Tel. 93 865 56 56 - A/e: arxiu@caldesdemontbui.cat

Adreça i horaris:
Administratiu: Pl. de la Font del Lleó, 11. Horaris: dilluns i dimarts de 9 a 14 h; dijous i divendres de 10 h a 14 h.
Històric: Carrer de Santa Teresa, 3-5 (Biblioteca de Caldes). Horaris: dimecres de 10 h a 13 h; dijous de 15.45 h a 19.45 h.

Aquest iniciativa s’ha promogut des de diferents vessants de la societat catalana, públiques o privades, entre elles l’Associació d’Arxivers i Gestors Documentals de Catalunya. En l’enllaç podreu veure el mapa d’Arxius que s’hi ha afegit i que, per tant, seran receptors de materials relacionats amb el projecte “Arxivem el moment”: http://arxivers.com/index.php/recursos/arxivar-l-avui-per-guanyar-el-futur

Han presentat el projecte, en roda de premsa, el regidor de Cultura i Patrimoni, Isidre Pineda, i la regidora de Comunicació i Informació Ciutadana, Núria Carné.

Darrera actualització: 20.10.2017 | 14:18