Aquesta setmana es reprèn la campanya d’asfaltats dels carrers del nucli urbà

Dilluns, 5 de juliol de 2021 a les 15:30

El dimecres 7 de juliol s’inicia la segona fase d’asfaltats de carrers del nucli urbà, inclosos dins de la campanya d’asfaltats 2021. Això alterarà la mobilitat d’alguns carrers de forma puntual

El juliol es completarà l’asfaltat dels carrers del nucli urbà, previstos en la campanya d’asfaltats d’aquest 2021. En aquesta nova fase, es renovarà l’asfalt d’una desena de carrers. En total, s’actuarà sobre més d’11.000 m2 dels aproximadament 20.000m2 previstos al nucli urbà dins d’aquesta campanya.

Els treballs de substitució del ferm i d’instal·lació del nou material començaran el dimecres 7 de juliol pels carrers Molí i Llobet i Vall-llosera. En concret, es començarà per reasfaltar el tram del carrer Molí entre els carrers Santa Teresa i Calderón de la Barca, així com també el tram del carrer Llobet i Vall-llosera entre els carrers Santa Teresa i General Padrós. Posteriorment les màquines es desplaçaran al carrer Mossèn Cinto Verdaguer, on s’asfaltarà el tram comprès entre Calderón de la Barca i General Padrós. També es renovarà l’asfalt de més de 1.400 metres quadrats del carrer Maria Aurèlia Campany.

El calendari d’asfaltats també preveu renovar el ferm del carrer Josep Calvó i dos trams del carrer Montserrat. El primer, entre la plaça Lluís Companys i l’enllaç amb la carretera C-59, i el segon tram el comprès entre els carrers Llorenç Artigas i Salvador Espriu. Durant el juliol també s’asfaltaran dos trams del carrer Migdia, els compresos entre els carrers George Lawrence i Santo Domingo, i el que va dels carrers Aparici fins a Montserrat. També s’asfaltarà el carrer Sant Salvador, en el tram entre els carrers Major i Buenos Aires. 

Aquesta segona fase també permetrà renovar l’asfalt del carrer Dr. Fleming, entre els carrers Pau Casals i Joaquim Montbrú. En aquest cas, la renovació del ferm també inclou el tram final del carrer Joaquim Montbrú fins al carrer Balmes. I, també preveu renovar l’asfalt del primer tram del carrer Pau Casals. Prèviament a l’asfaltat, s’ha actuat urbanísticament a l’encreuament dels carrers Ramon y Cajal i Dr. Fleming, on s’ha construït una nova rotonda per millorar la circulació i la mobilitat a l’entorn de l’escola Montbui. Aprofitant aquesta actuació, també s’han soterrat diverses línies de serveis. Aquestes seran les últimes actuacions previstes en la campanya d’asfaltats del 2021 al nucli urbà.

El desenvolupament de totes aquestes actuacions està subjecte a possibles imprevistos que puguin sorgir durant els treballs de renovació de l’asfaltat.

La campanya d’asfaltat 2021 té un cost de 679.840,23 € amb IVA inclòs i és la inversió anual en asfaltats més important que s’ha fet en el poble de Caldes per import econòmic Fins ara, amb aquestes actuacions ja s’ha renovat l’asfalt d’alguns dels carrers dels barris de la Font dels Enamorats, de Can Valls. Un cop acabes les actuacions programades al nucli urbà, els treballs de renovació de l’asfalt continuaran amb els carrers previstos als barris del Farell i de Saulons.

Darrera actualització: 06.07.2021 | 12:10