Aquest estiu Caldes ha estat un destí turístic de proximitat

Dijous, 24 de setembre de 2020 a les 16:20

Caldes s’ha promocionat aquest estiu com a destí turístic de proximitat realitzant activitats adaptades a la nova situació, com ara la creació d’un punt d’informació de rutes BTT i rutes familiars

La Taula de Turisme es va reunir el passat 30 de juny per readaptar els esdeveniments turístics habituals a la nova situació amb l’objectiu de potenciar el turisme de proximitat i de natura, les visites guiades i les activitats amb aforament limitat. Per aquest propòsit es van realitzar diverses propostes de les quals s’han dut a terme les següents:

 . Creació d’un Punt de Trobada de BTT al parc de Can Rius, amb la instal·lació d’una cartellera amb rutes BTT professionals i rutes més familiars. A més d’un plànol amb els punts d’interès turístic més importants de la població, la ubicació actual i el plànol general amb els serveis, la web i la imatge de Caldes de Montbui.

 . Tòtems als aparcaments de Caldes amb plànol turístic per tal que la gent que aparqui ja es pugui moure a peu.

 . Edició de plànols desplegables de rutes de cicloturisme i senderisme en 4 idiomes. Es poden trobar a l’oficina de turisme, als establiments turístics i a la pàgina web visiteucaldes.cat.

 . Recuperació de les Falques de ràdio de RAC1 i RAC105 que no es van poder fer pel mercat de l’Olla reformulades per la campanya promocional.

. Recuperació dels Espots de Tv3 i el Club Super 3. Visualitzeu-ho aquí.

. Anuncis publicitaris a revistes i webs: Descobrir Catalunya, Cuines, Grup Sapiens, El Punt Avui i Vallesos. 

. Participació en la campanya de comunicació de la comarca “Catalunya és Casa Teva”

. Edició de 4 vídeos promocionals. Peces d’informació turística amb animacions gràfiques i en clau d’humor que es presentaran pròximament.

Darrera actualització: 24.09.2020 | 16:21