Dijous 23 de juliol, a les 19 h, el Ple de l'Ajuntament torna a celebrar-se presencialment a la Casa Consistorial

Dijous, 23 de juliol de 2020 a les 14:00

El ple d’aquest dijous tornarà a celebrar-se de forma presencial a les dependències de l’Ajuntament. El públic només podrà entrar amb cita prèvia per control d’aforament i prevenció de transmissió comunitària. Si voleu assistir-hi, envieu un correu electrònic a comunicacio@caldesdemontbui.cat

 

Després de tres mesos fent les sessions del Ple de forma telemàtica a causa de la COVID-19, es reprenen les sessions presencials a la Sala de Plens de l’edifici de la Casa Consistorial, la distribució de la qual s’ha modificat per adaptar-la a les mesures de seguretat sanitària.

Les modificacions s’han fet seguint els criteris com ara, ampliar la distància entre les persones; minimitzar el contacte amb les mampares; i mantenir la obligatorietat de portar la mascareta en tot moment, també durant les intervencions, entre d’altres.

Com a mesura també es limitarà l’assistència de públic, que per control d’aforament i prevenció de transmissió comunitària caldrà demanar cita prèvia. Les persones interessades en assistir com a públic cal que confirmin assistència enviant un correu electrònic a comunicacio@caldesdemontbui.cat indicant el nom i cognom i un número de telèfon de contacte.

L’Ajuntament us recorda que podeu seguir-lo en línia a www.caldesdemontbui.cat/ a Ràdio Caldes: www.radiocaldes.cat -107,8 FM i també al canal de Youtube de l’Ajuntament.

Consulteu l’ordre del dia en el document adjunt


 

Perfils, etiquetes i/o enllaços d’interès:

@RadioCaldes


 

Darrera actualització: 23.07.2020 | 18:49