Aparcaments amb càrrega elèctrica gratuïta a l’Aparcament Centre El Sindicat

Dilluns, 13 de juliol de 2020 a les 10:35

L’Ajuntament trasllada els seus cotxes elèctrics a l’Aparcament Centre El Sindicat i disposarà d’energia gratuïta per carregar-los durant 2 anys, gràcies a un acord amb l’Electra Caldense. El subministrament elèctric també serà gratuït pet tots els vehicles elèctrics que tindran places a la planta -1.

L’Ajuntament trasllada els tres cotxes municipals elèctrics a l’Aparcament Centre El Sindicat i estalvia el lloguer de les places llogades fins ara, a més de tenir energia gratuïta per recarregar-los durant dos anys, gràcies a un acord amb la comercialitzadora Electracaldense Energia SA.

S’ha ampliat a quatre places la dotació d’aparcament reservades per a cotxes elèctrics públics. Aquestes estaran situades a la planta -1 i disposaran de diferents tipologies de càrrega ( ràpida, semiràpida i lenta ). El subministrament elèctric d’aquests vehicles també serà gratuït, igual que els municipals, durant dos anys. Les places d’ús públic ja estaran operatives.

En el document adjunt hi trobareu informació sobre totes les places reservades per a vehicles elèctrics d’ús públic, potència, càrrega, ús, etc.


 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

#aparcament

#vehicleselectrics


 

Darrera actualització: 15.07.2020 | 13:28