Ampliació dels jocs infantils al parc de Can Rius

Dimarts, 22 de setembre de 2020 a les 15:30

Aquest dimecres s’inicien els treballs d’ampliació dels jocs infantils del parc de Can Rius, habilitant 3 zones noves amb els nous elements

El parc de Can Rius disposarà de 3 noves zones de joc infantils amb nous elements. La durada dels treballs d’ampliació està previst que tinguin lloc des de dimecres 23 fins dimarts 29 de setembre.

Les noves zones habilitades es situaran a la zona de pícnic de la banda oest del parc i a les 2 feixes de passeig de la banda oest, a tocar del torrent. 

Els nous elements que s’instal·laran seran:

. Una estructura multijocs a la zona de pícnic, per a nens i nenes de 6 a 12 anys, que inclou elements com dues torres, zona de refugi, parets d’escalada, tobogan i barra de bomber.

. Un joc d’equilibri de 8 pilars per tal d’exercitar l’equilibri corporal, per a nens i nenes de 3 a 12 anys, a la feixa 1 de la banda oest.

. Una tirolina de 30 m de llargada per a nens i nenes de 5 a 15 anys, a la feixa 2 de la banda oest.

Aquest nous elements estan fabricats amb fusta de robinia, seguint el disseny i materials dels actuals jocs. Amb aquesta actuació, s’incrementa un total de 570 m2 les zones de jocs  del parc.

Per tal de de dur a terme el treball d’ampliació per part del personal i la maquinària, s’habilitarà una ruta alternativa dins del parc per accedir a l’escola El Farell.

 

 

Darrera actualització: 23.09.2020 | 14:23